قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۱/۳۰ - ۱۵:۵۲
مقامات اقلیم کردستان :

داعشی‌ها ۱۸ همقطار خود را به دلیل «فرار از جنگ» اعدام کردند

منابع رسانه‌ای گزارش دادند تروریست‌های داعش ۱۸ تن از اعضای خود را که از «صحنه پیکار فرار کرده بودند»، اعدام کردند.

داعشی‌ها ۱۸ همقطار خود را به دلیل «فرار از جنگ» اعدام کردند

به گزارش سراج24،یک مقام اقلیم کردستان عراق از اعدام چندین عضو داعش توسط خود تروریست‌ها به دلیل فرار آنها از صحنه جنگ خبر داد.
در حالی که در صحنه تحولات میدانی مقابله نیروهای ارتش و مردمی عراقی به همراه پیشمرگه‌ها در حال مبارزه سخت علیه تروریست‌های داعش هستند و در این مبارزه،‌ پیروزیهای چشمگیری بدست آورده‌اند، داعش تعدادی از اعضای خود را به دلیل فرار از صحنه مبارزه اعدام کرد.
به گزارش شبکه کردزبان «روداو»،‌ یک مقام کردی خبر داد که تروریست‌های داعش 18 تن از هم قطاران خود را به دلیل «فرار کردن از صحنه نبرد» اعدام کردند.
پیروزی‌های نیروهای عراقی بر داعش تا آنجا چشمگیر بوده که سفیر انگلیس در بغداد، در مصاحبه‌ای به بازپسگیری بسیاری از مناطق تحت تسلط داعش توسط عراقی‌ها اذعان کرد.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••